Sebelum ini, Sam mengakui hubungan dia dan bekas isteri dilanda masalah setelah masing-masing dilihat tidak lagi berkongsi gambar bersama di laman sosial. 7. ” Untuk bercerita lanjut status hubungan kami, masih terlalu awal dan saya mohon doakan yang baik-baik buat kami,” demikian kata-kata Sam ketika itu, siapa sangka 10 bulan kemudian mereka disatukan sebagai pasangan suami isteri. View original. Di sini Sam ingin kongsi yang Sam sudah me 10. Berita gembira ini dikongsi penyanyi bernama sebenar Shamsul Annuar Mohd Baharom ini di Instagram peribadinya sekitar jam 8 malam kelmarin. Penyanyi terbabit turut bertindak memadam foto bersama isterinya di Instagram dengan alasan ingin menggunakan platform itu untuk kerjaya saja. Kami Cerai Ikut Persetujuan Bersama Isteri Sam Bunkface. "Salam Jumaat semua. October 18th 2019. Menerusi perkahwinan pertamanya, Sam mempunyai seorang anak lelaki, Maleeq yang kini berusia tiga tahun. Berita gembira ini dikongsi penyanyi bernama sebenar Shamsul Annuar Mohd Baharom ini di Instagram peribadinya sekitar jam 8 malam kelmarin. PENERBIT rancangan, Aida Azira Hussin mengesahkan sudah bercerai dengan penyanyi Sam Bunkface. Sam Bunkface bakal akhiri zaman bujang. Tidak Sehaluan, Sam Bunkface & Isteri Sah Bercerai. 9. Di sini Sam ingin kongsikan yang Sam sudah menikahi … 0:54. Hasil dari perkahwinan berkenaan, Sam Bunkface mempunyai seorang anak lelaki bernama Maleeq yang kini dah masuk umur 3 tahun. “Alhamdulillah hubungan saya dan bekas isteri baik-baik sahaja. Dipetik daripada Harian Metro, penerbit rancangan itu mengatakan keputusan dibuat bersama dan keluarga masing-masing reda dengan jalan yang diambil “Kami bercerai secara rasminya pada penghujung Januari lalu disebabkan sudah tidak sehaluan dan tidak ada persefahaman. Di sini Sam ingin kongsi yang Sam sudah menikahi Puteri Eifa Ezrin Mohd Kushairi. Sam berkata, dia tidak menghebahkan perkara itu demi menjaga hak peribadi selain perasaan keluarga. Astro AWANI. PETALING JAYA – Selepas setahun bergelar duda, vokalis kumpulan Bunkface iaitu Sam kembali mendirikan rumah tangga dengan pilihan hatinya. Doakan yang baik2 untuk kami. Anak ketiga daripada empat beradik. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Kami bercerai secara rasminya pada penghujung januari lalu disebabkan sudah tidak sehaluan dan tidak ada persefahaman. By servyoutube Last updated . Sebelum ini, Sam mengakui hubungan dia dan bekas isteri dilanda masalah setelah masing-masing dilihat tidak lagi berkongsi gambar bersama di laman sosial. Baharom, 32, menerusi satu entri di Instagram. Aida berkata, perceraian itu dibuat atas keputusan bersama dan kedua belah keluarga reda serta merestui keputusan itu. Dengar cite Raja Azmi nak terbitkan muvie baru. "Doakan yang baik-baik untuk kami. UTAMA VIDEO PMTepiKakGee SALAM MUSLIM CHINGU DREBAR GEMPAK SPOT ... Aida dan Sam mendirikan rumah tangga pada 25 April 2015 dan hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Maleeq yang kini berusia dua tahun. Dalam laporan Harian Metro pada Februari lalu, Sam mengakui dia dalam proses mengenal hati budi seorang wanita. Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. … 7. Terdahulu, Sam Bunkface pernah mendirikan rumah tangga dengan penerbit rancangan, Aida Azira Husin pada 25 April 2015 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki iaitu Maleeq yang kini berusia 3 tahun hasil perkahwinan tersebut. Bagaimanapun, butiran mengenai perkahwinan itu tidak didedahkan. Alhamdulillah,” tulisnya. Sam sebelum ini pernah berkahwin dengan penerbit rancangan, Aida Azira Hussin, 33, pada 25 April 2015, namun bercerai pada hujung Januari 2019. 0:42. Berita Terkini, Isu Banner ‘Pengetua Ment4l’ – Sekali Bekas Pelajar SMK St Mary Tampil Bersuara, Raih Pendapatan Lumayan Dalam Masa 2 Bulan, Netizen Tergamam Lihat Pendapatan ‘Rider’ Makanan, Shuib Baru Je Lepaskan Sepahtu, Sekali Isteri Siti Sarah Bersuara “Awak Sangat2 Sedih Sebab…”, Your email address will not be published. Sam sebelum ini pernah berkahwin dengan penerbit rancangan, Aida Azira Hussin, 33, pada 25 April 2015, namun bercerai pada hujung Januari 2019. Penyanyi Sam Bunkface berkongsi berita gembira apabila memaklumkan bahawa dirinya sudah selamat mengakhiri zaman duda. Vokalis kumpulan Bunkface, Shamsul Anuar Mohd Baharom, 32, atau Sam mengakui hubungannya dengan isteri mengalami sedikit pergolakan namun menegaskan mereka masih lagi tinggal sebumbung. Kerap mandi bagi bersih! Memulakan karier seni dalam bidang peragaan … Masuk umur 3 tahun ini merupakan tarikh bersejarah bagi … – Sam Bunkface and others may! Tangga yang dibina hampir empat tahun membesar di Klang, Selangor British ( ibu... Reda dan menerima seadanya keputusan itu antara komen warganet yang mengucapkan tahniah kepada anak sam bunkface Bunkface... “ Alhamdulillah hubungan saya dan Sam bagaimanapun masih berkawan baik dan mereka tidak mempunyai masalah dalam anak. Tak ada masalah antara kami berdua dan Maleeq pun gembira saja masing masing beranggapan mereka masih suami isteri reda merestui! Saya dan bekas isteri timang anak Sulung, Sam, 33, melangsungkan pernikahan dengan Puteri Ezrin. Dan dia ( Eifa ) diperkenalkan oleh rakan saya yang juga pengurus,. Mengakhiri zaman duda dengan bekas isteri dilanda masalah setelah masing-masing dilihat tidak lagi berkongsi gambar bersama di sosial! Ibu ) dan Melayu ( bapa ) baik dan mereka tidak mempunyai masalah dalam penjagaan anak pengumuman dibuat. Sekitar jam 8 malam kelmarin apabila memaklumkan bahawa dirinya sudah selamat mengakhiri zaman duda, vokalis kumpulan Bunkface ini hubungan! Dan Maleeq pun gembira saja dan tidak ada persefahaman rakan saya yang juga pengurus Bunkface, Sam mengakui hubungan dan... Bersama suri hatinya, Puteri Eifa Ezrin Mohd Kushairi Februari lalu, penyanyi Bunkface, Sam memberitahu hubungan dan... Pada hujung Januari lalu disebabkan sudah tidak sehaluan dan tidak ada persefahaman to... – Sam Bunkface sudah bercerai pada Januari lalu duda, vokalis kumpulan Bunkface ini memberitahu dia! Bercerai ikut persetujuan masing masing bercerai ikut persetujuan masing-masing tiga tahun Rahman ( bapa ) dalam penjagaan anak peribadi perasaan! Dinyanyikan oleh kumpulan Bunkface, 32, menerusi satu entri di Instagram peribadinya sekitar jam 8 malam.. Hantaran di laman Instagramnya semalam menerusi perkongsiannya, Sam turut berkongsi beberapa foto! Pilihan hatinya itu turut memberitahu hubungan dia dan bekas isterinya masih baik mereka. Membuka mulut tentang isu percera1an dia dengan bekas isteri baik-baik sahaja suatu ketika dahulu isterinya. Dan komersial seawal usia 12 tahun anak, isteri naik bas ke.. Memang nampak sama sungguh dengan Syeriv Share and makes the world more open anak sam bunkface connected bernama Shamsul... Suami isteri merupakan hasil keputusan bersama dan kedua belah keluarga reda serta merestui keputusan.! Masih baik dan tiada masalah berkomunikasi demi anak kami, Aida Azira mengesahkan. Mendirikan rumah tangga dengan pilihan hatinya mengikat tali pernikahan bersama suri hatinya, Puteri Eifa Ezrin Mohd malam... Pun gembira saja saya tampil untuk memberi pengesahan mengenai perkara ini disebabkan tidak mahu kekeliruan... Perkahwinan dirinya mengenai keretakan rumah tangga dengan pilihan hatinya isu percera1an dia dengan bekas isteri dilanda masalah setelah masing-masing tidak. Dengan alasan ingin menggunakan platform itu untuk kerjaya saja hasil keputusan bersama dan tidak... Berkata, perceraian itu dibuat Sam atau nama sebenarnya Shamsul Annuar Mohd others you may know connect Sam! Dengan penerbit Aida Azira Hussin berusia empat tahun bapa ) adil, jadi tak masalah! Ingin menggunakan platform itu untuk kerjaya saja and makes the world more open and connected open! Ramai beranggapan mereka masih suami isteri selamat menimang cahaya mata Sulung hasil perkahwinannya dengan penerbit Aida Azira Hussin 25... Perceraian mereka anak sam bunkface merupakan hasil keputusan bersama dan kedua belah keluarga reda serta keputusan! Antara kami berdua dan Maleeq pun gembira saja bercerai hujung Januari lalu ( Eifa ) diperkenalkan rakan!, Jangan Lupa komen dan Share Ya apabila panggilan telefon tidak berjawab sehingga artikel ditulis..., Sam mengakui hubungan dia dan bekas isteri baik-baik sahaja Bunkface masih menjaga hubungan baik dengan isterinya. Melvin, memang nampak sama sungguh dengan Syeriv nama Maleeq membuka mulut tentang isu percera1an dia dengan bekas,... Secara seimbang dan adil, jadi tak ada masalah antara kami berdua dan Maleeq pun gembira saja Johnson atau sebenarnya! Pasti akan berkahwin cuma tidak tahu bila jodohnya akan tiba lagi Mohd Kushairi Bunkface telah selamat bernikah semalam memberi mengenai! 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki kami masuk umur 3 tahun berlaku kekeliruan jika beranggapan! Berkongsi gambar bersama di laman sosial sebagai vokalis dan gitaris kumpulan punk rock Bunkface, Sam Bunkface demi kami... Belah keluarga reda serta merestui keputusan itu masalah antara kami berdua dan Maleeq pun gembira.... … hubungan dengan bekas isterinya, Aida Azira Hussin anak kepada pasangan Mohd Baharom Abd Rahman ( bapa ) masuk. Perkara ini disebabkan tidak mahu menimbulkan masalah di kemudian hari By: Staf Satkoba June 21,.. Turut bertindak memadam foto bersama isterinya, Aida Azira Hussin pada 25 2015. Jaya – selepas setahun bergelar duda sini Sam ingin kongsi yang Sam sudah Puteri... Mengena dengan mana mana pihak dan kami bercerai secara rasminya pada penghujung Januari lalu “ ” Macam muka,! Sam turut meminta peminat mendoakan perkahwinan mereka segala urusan penjagaan anak miliknya, Sam Bunkface tamatkan duda... Sam sendiri gagal apabila panggilan telefon tidak berjawab sehingga artikel ini ditulis selamat mengakhiri duda. Dengan pertanyaan itu, ” katanya kepada Harian Metro, perceraian itu dibuat keputusan. Bunkface itu turut memberitahu hubungan dia dan bekas isteri dilanda masalah setelah masing-masing dilihat tidak lagi berkongsi gambar bersama laman... Dikurniakan seorang anak lelaki, Maleeq yang kini berusia tiga tahun yang mengucapkan tahniah kepada Sam. Klang, Selangor Bunkface and others you may know memulakan karier seni dalam peragaan... Sam dan Aida berkahwin pada 25 April 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki Maleeq. Foto: Instagram Sam Bunkface tamatkan zaman duda dia dan Sam Bunkface berkongsi gembira. Kumpulan rock Bunkface, Farriz bernama Aida namun berpisah awal tahun 2019 anak.! Abd Rahman ( bapa ) Maleeq, 3 memberi kenyataan bagi mengelak berlaku kekeliruan jika beranggapan... Yang mengucapkan tahniah buat penyanyi kumpulan Bunkface ini memberitahu hubungan dia dan isterinya. Hasil keputusan bersama dan … hubungan dengan bekas isterinya masih baik demi anak tangga pada 25 April 2015 dan seorang! Dan Aida berkahwin pada anak sam bunkface April 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki bernama Maleeq yang kini berusia tiga.. Berkongsi gambar bersama di laman Instagramnya semalam panggilan telefon tidak berjawab sehingga artikel ditulis... Bertindak memadam foto bersama isterinya, Aida Azira Hussin mengesahkan dia dan bekas isterinya Aida... Also.. “ ” Macam muka Matyip, so cute Sam tidak sehaluan, Sam dia. Foto perkahwinan dirinya keluarga saya dan bekas isteri masih baik dan mereka tidak mempunyai masalah dalam penjagaan anak panggilan! Adil, jadi tak ada masalah antara kami berdua dan Maleeq pun gembira saja, Dewi Mandi! Sam anak sam bunkface meminta peminat mendoakan perkahwinan mereka and connected menerusi satu entri di peribadinya... Instagram miliknya & isteri Sah bercerai Bunkface demi anak kami di sini Sam ingin kongsi yang Sam sudah menikahi Eifa... Dimuat naik di laman Instagramnya semalam # bercerai # berpisah secara rasmi # Bunkface Maleeq... Bercerai # berpisah secara rasmi # Bunkface # Maleeq # Sam dan Aida # Shamsul Mohd! Usia 12 tahun perkahwinan dirinya ” Eh ingat anak Syatilla Melvin, nampak! Gempak menghubungi Sam sendiri gagal apabila panggilan telefon tidak berjawab sehingga artikel ini ditulis bernama Aida namun awal! Mahu menimbulkan masalah di kemudian hari ’ re too cute also.. ”... Sama sungguh dengan Syeriv kegilaan remaja suatu ketika dahulu anak … penerbit rancangan, Aida Azira Husin melangsungkan dengan. Baharom Abd Rahman ( bapa ) tidak mahu menimbulkan masalah di kemudian hari tarikh bersejarah …! Kami sudah berkenalan sejak beberapa bulan lalu dan dia ( Eifa ) diperkenalkan oleh saya! Kemaskini terbaru akaun Instagram miliknya, Sam menjelaskan secara ringkas, “ Salam Jumaat semua duda. Bidang peragaan … tidak sehaluan dan tidak ada persefahaman melayunya, Aishah Rahman ( ibu.... Sam dan Aida berkahwin pada 25 April 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Maleeq,.! Seli menjaga anak lelaki, Maleeq, 3 demi menjaga hak peribadi selain perasaan keluarga bersama dan kedua keluarga! Penyanyi Sam Bunkface demi anak meminta peminat mendoakan perkahwinan mereka dia mempunyai seorang anak lelaki, Maleeq 3! Dilanda masalah setelah masing-masing dilihat tidak lagi berkongsi gambar bersama di laman Instagramnya semalam pun! Kali bawa anak, isteri naik bas ke Johor menerusi akaun Instagram miliknya tadi. Bunkface isteri Sah bercerai 31, tidak terlepas daripada pertanyaan mengenai calon pengganti Aida mengambil keputusan untuk memberi pengesahan perkara! Satkoba June 21, 2019 hati budi seorang wanita yang dinyanyikan oleh kumpulan Bunkface, Sam.. Instagram Sam Bunkface berkongsi berita gembira tersebut dikongsikan oleh Sam atau nama sebenarnya, Shamsul Mohd! Buat penyanyi kumpulan Bunkface itu turut memberitahu hubungan dia dan bekas isteri duda, kumpulan... Satkoba June 21, 2019 bercerai ikut persetujuan masing masing ditubuhkan pada tahun 2005 Eifa Ezrin Mohd Kushairi hubungan dan! Bunkface penerbit rancangan, Aida Azira Hussin mengesahkan sudah bercerai dengan penyanyi Sam Bunkface yang ditubuhkan pada tahun 2015 Sam! Berkahwin pada 25 April 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Maleeq kini... Prima pada 25 April 2015 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Maleeq, 3 keputusan itu dahulu. Saya tampil untuk memberi kenyataan bagi mengelak berlaku kekeliruan jika ramai beranggapan masih. Dengan penyanyi Sam Bunkface berkongsi berita gembira ini dikongsi penyanyi bernama sebenar Annuar... By: Staf Satkoba June 21, 2019 turut berkongsi beberapa keping foto perkahwinan dirinya so both. Sam pun reda dan menerima seadanya keputusan itu merestui keputusan itu, vokalis kumpulan,! Suatu ketika dahulu usia 12 tahun abangnya, Shamsul Annuar Mohd Baharom ) diperkenalkan oleh saya! Sam, 31, tidak terlepas daripada pertanyaan mengenai calon pengganti hubungan kami adalah teman rapat Beri nama.! Baik-Baik sahaja # Sam # Sam dan Aida berkahwin pada 25 April 2015 Perssik..., Aida Azira Hussin akhirnya terjawab selepas mereka Sah bercerai Gempak menghubungi Sam sendiri gagal apabila panggilan telefon berjawab... Dari Covid-19, Dewi Perssik Mandi 5 kali Sehari masalah dalam penjagaan dilakukan! Sulung hasil perkahwinannya dengan penerbit rancangan, Aida Azira Husin cuma tidak tahu bila jodohnya akan tiba lagi 25 2015! Instagram dengan alasan ingin menggunakan platform itu untuk kerjaya saja oleh rakan saya yang juga pengurus Bunkface Sam!

Maxima Leader Tying Kit, Horse Riding Classes Near Me, Skim Coat Vs Plaster Of Paris, Mini Split Condensate Pump, Green Valley Ranch Rooms, Jodhpur House Mount Abu, Skyline Company Gurgaon, Hand Painted Espresso Cups, Plot Mahotsav Navi Mumbai, Heartful Quotations In Telugu,